Prodaja športne opremeFISCHER

Že od ustanovitve leta 1924 je Avstrijsko podjetje usmerjeno v inovacije in najnovejše tehnologije. Fischer sport je samostojni dobavitelj alpske in tekaške smučarske opreme na trgu. Je vodilno podjetje v tekaški smučariji in eno izmed največjih proizvajalcev smuči na globalnem trgu. Fischer "stoji" za razvojem, proizvodnjo, marketingom in distribucijo prvovrstne smučarske opreme. Fischer ponuja samo najbolj kvalitetne proizvode. Preizkusite jih!

Več informacij na povezavi: www.fischersports.com

 

ONE WAY

ONE WAY je priznana znamka palic za smučarski tek in najrazličnejših dodatkov. Ustanovljena je bila leta 2004 na Finskem, danes pa ima sedež v Avstriji. Skandinavske korenine močno vplivajo na značilen, “čist” dizajn. Odlični uspehi v nordijskem smučanju in močna komunikacija s končnimi kupci, ki temelji na zimi in outdoor aktivnostmi daje karakter znamki že od samega začetka.

Pri ONE WAY-u radi presegajo norme in določene tradicionalne zakonitosti. Želijo biti močna sila v zimskih športih. Močna ekipa športnikov je napolnjena s samozavestjo. Stremijo k temu, da bi bili številka 1 na področju alpskih in nordijskih palic.

Več informacij na povezavi: onewaysport.com/

 

WINTERSTEIGER in HOLMENKOL

Podjetji, ki sta znani predvsem po najboljših strojih na svetu za obdelavo smuči in snežnih desk, poleg tega ponujata tudi veliko paleto orodij, voskov in ostalih pripomočkov za pripravo smuči in snežnih desk.

Preverite našo ponudbo in si priskrbite najbolše orodje za pripravo smuči in snežnih desk!

Več informacij na povezavi: www.wintersteiger.com/en/Home ali www.holmenkol.com 

 

SMITH

Ameriško podjetje, znano predvsem po izdelavi smučarskih očal in čelad narejenih iz trenutno najboljših možnih materialov, ki jih premore svet za vašo varnost in užitke na snegu!

Preverite našo ponudbo in si čim preje zagotovite njihove izdelke!

Več informacij na povezavi: www.smithoptics.com  

 

REUSCH

S strastjo za šport se Reusch še naprej osredotoča na razvoj profesionalnih rokavic. Kot globalni igralec za športne rokavice z nemškimi koreninami se osredotočamo na različne elemente, ki medsebojno sodelujejo.

Tradicija je eden ključnih elementov Reusch-a. Od leta 1934 za nas tradicija pomeni prenos znanja in izkušenj iz preteklosti v sedanjost. Tradicija je razvoj; to je odraz uspeha! Od takrat do sedaj. Znanje je naš motor napredka. Analiziranje trga, predvidevanje trendov in razumevanje potreb kupcev - vse skupaj s svežim timskim duhom konča v izjemnih športnih rokavicah za amaterje in profesionalce.

Reusch - Ljubite svoj šport!

Več informacij na povezavi:http: www.reusch.com/winter.html  

 

ALPINA

Skupno uživanje v športu - to je tisto, kar leži v središču osebnost naše blagovne znamke v podjetju ALPINA. Naš poudrek je na razvoju izdelkov, opremljenih z naprednimi tehnologijami za zagotavljanje brezkompromisne zaščite.

Od leta 1980 sodelujemo z modnimi oblikovalci, strokovnjaki za izdelke in ambicioznimi športniki, da bi izdelali opremo za vašo varnost in nadaljujemo z nenehnim iskanjem kreativnih in inovativnih rešitev za najboljšo možno zaščito in udobje.

BODITE VARNI - ALPINA VAS VARUJE. NA KOLESU IN NA PROGAH.

Več informacij na povezavi:www.alpina-sports.com/en/  

 

BLIZ

Tehnični športniki so naša strast! Športna očala, smučarska očala in čelade za moške in ženske. Poiščite svojo izdelek na uradni spletni strani Bliz.

NOVO v letošnji sezoni so se Švedski blagovni znamki pridružil tudi slovenski smučarji ŽAN KRANJEC,  ANA BUCIK in BOŠTJAN KLINE!!!

Njihova očala lahko kupite tudi pri nas v servisu!!!

Več informacij na povezavi: www.bliz.com 

 

RAIDLIGHT

Leta 1999 Benoit Laval ustanovi znamko Raidlight, ki je posvečena trail teku in tekmovanju. Že več kot dvajset let proizvaja izdelke za trail tekače, ponuja lahke, tehnično dovršene in inovativne izdelke za rekreativce, kot tudi profesionalne tekače. Svoje znanje je črpal iz izkušenj kot tekstilni inženir (znanje je nabiral kot strokovni sodelavec pri različnih svetovno znanih športnih znamkah) in iz močne strasti do trail teka in alpinizma, ki je del njega od 10 leta starosti.

Več informacij na povezavi: www.raidlight.com/en/  

 

BOOTDOC

Personalizirani, po vaši nogi oblikovani notranji vložki, ki razvajajo vaša stopala in obenem zagotavljajo odličen občutek pri različnih športnih aktivnostih. Posebna inovativna metoda analize stopal in produkti, ki izpolnjujejo zahteve vsakega posameznika, so glavne stvari, ki BOOT DOC ločijo od ostalih.

Prilagajanje, udobje in prispevek k športni uspešnosti so glavni cilji, h katerim stremimo. Da jih dosežemo, uporabljamo visoko tehnološke materiale in proizvodne procese. Predvsem pa se trudimo, da vedno znova postavljamo nove in višje standarde.

Več informacij na povezavi: www.boot-doc.com  

 

HOTRONIC

Obstaja veliko ljubiteljev smučanja in ostalih smučarskih športov, ki jim slaba prekrvavitev nog in rok hudo otežuje užitke na snegu. Vseeno pa razvoj tehnologije onemogoča tudi te težave in Hotronic se je specializiral v razvoj grelcev, grelnih nogavic in sušilcev za rokavice smučarske čevlje in drugo obutev.

Hotronic tako v povezavi z BootDocom nudi celovito storitev grelcev in sušilcev, ki posušijo čevlje in rokavice po vsej dolžine na učinkovit način. Sušilci so tihi in učinkoviti z vgrajenim varnostnim sistemom in opcijo samega ogrevanja rokavic ali čevljev. Pravtako zavzamejo malo prostora, tako da ga lahko spravimo v vsako potovalko.

Več informacij na povezavi: www.hotronic.com 

 

  

KOLESA

V našem servisu, Vam poleg servisiranja koles nudimo tudi prodajo koles blagovnih znamk AUTHOR, BERGAMONT, ADRIATICA, različnih cenovnih razredov in vso dodatno opremo za popravilo in vzdrževanje kolesa. 

 

AUTHOR

Kolesa pod blagovno znamko Author se je pojavila v naši ponudbi leta 2002. Z hitro rastjo posameznih modelov smo verjeli, da bi bilo dobro ustvariti dve ločeni zbirki koles.  Zbirka modelov vsebuje vse kategorije koles, od otroških do "dovnhilI"koles. Naša kolesa so proizvedena s poudarkom na kvaliteti in dostopnih cenah. Naši dizajni in tehnične specifikacije skušajo zadovoljiti večino naših kupcev.

Več informacij na povezavi: en.author.eu

 

HEAD BIKES

Kolesa so naša strast. To dejstvo skušajo vkomponirati v svojo proizvodnjo in montažo koles HEAD. Kolesa izdelujejo že 25 let in to znanje skušajo prenesti v nove tehnologije za izpolnjevanje novih zahtev kolesarske javnosti. Proizvodnja koles temelji na kakovosti, ki jo zagotavlja ročna montaža koles. To je za njih izredno pomembno, saj kakovost vedno postavljajo na prvo mesto.

Kolesarska javnost je prepričana, da bodo kolesa znamke HEAD osvojila svet...

Več informacij na povezavi: www.head-bike.com/ 

 

SHIMANO

Shimano je Japonsko podjetje s tradicijo, ki se že od leta 1924 trudi, da zadovoljijo svoje kupce na področju prodaje komponent in rezervnih delov za kolesa (menjalniki, zavore, diski, zobniki, verige, pedala...)

Več informacij na povezavi: www.shimano.com/en/

 

SIGMA

SIGMA SPORT predstavlja nemško tehnologijo na najvišji ravni in združuje inovativno zasnovo z natančnim inženiringom. Vse naše izdelke preizkušamo v lastnih laboratorijih, da prenesejo najtežje pogoje in s proizvodnjo nenehno zagotavljamo kakovost. Vse standardne luči SIGMA SPORT ustrezajo strogim nemškim prometnim standardom, vsi izdelki SIGMA SPORT pa so odobreni s CE. Noben izdelek SIGMA SPORT ni odpremljen, dokler ne opravi našega temeljitega pregleda.

Več informacij na povezavi: sigmasport-shop.com/en/
 

 

LAZER

LAZER je bil ustanovljen v Belgiji leta 1919. Slovi kot eden najstarejših proizvajalcev čelad na svetu. Ustvaril si je sloves vodilnega v industriji na področju inovacij, oblikovanja, varnosti in tehnologije čelad za kolesarjenje.

Blagovna znamka LAZER je že od leta 2016 del družine Shimano in tako dopolnjuje Shimanovo linijo oblačil, obutve in očal.

S čelado LAZER tekmuje eden izmed najboljših kolesarjev na svetu PRIMOŽ ROGLIČ!

Več informacij na povezavi: lazersport.com/global/

  

 

KOLESARSKA OPREMA IN REZERVNI DELI


Poleg servisiranja koles, Vam nudimo tudi kvalitetno dodatno opremo: kolesarske čelade, očala, nahrbtnike, kolesarska oblačila in obutev, ter rezervne dele priznanih proizvajalcev (SHIMANO).

Na zalogi imamo čelade Lazer, Author, kolesarska očala in nahrbtnike Force, različne vrste plaščev, zračnic, zvoncev, pedal, nosilcev bidona, bidonov, nogic, ročajev, rogov, prtljažnikov, števcev (Sigma), tlačilk, lučk, in torbic različnih blagovnih znamk (ALPINA, RITCHEY, RUBENA, REMERX, FORCE...).

Preverite našo ponudbo!

  

 

PREHRANSKA DOPOLNILA

Z veseljem vam sporočamo, da smo skupaj z našim partnerjem LaPrimaFit našo ponudbo razširili tudi na prodajo najbolj znanih svetovnih in evropskih prehranskih dopolnil. Znamke so prisotne v vrhunskem in rekreativnem športu, fitnes industriji in lekarnah. Te znamke so: 6D sport nutrition, HIGH 5, MAURTEN, 2 Neversecond, OTE, Torq, SIS, Dymatize, PhD...


Smo ponudnik kakovostnih in certificiranih prehranskih dopolnil. V naši ponudbi najdete:


- proteine, fit prigrizke in proteinske ploščice
- No boosterje, kreatin, aminokisline BCAA in EAA
- izotonične napitke, energijske gele in ploščice
- fatburnerje, vitamine in minerale

Izdelki v naši trgovini so primerni za:

- košarkarje, nogometaše, rokometaše, odbojkarje
- smučarje, skakalce
- kolesarje, triatlonce, maratonce, atlete
- fitneserje
- vse, ki iščete prehranska dopolnila za zdrav življenjski slog...


Našteta prehranska dopolnila uporabljajo številni priznani športiniki in ekipe iz Evrope in sveta:
Jumbo Visma (Primož Roglič), Bahrain Victorious (Jan Tratnik, Matej Mohorič, Domen Novak), Team Lotto-Soudal, Mancester City, INEOS Grenadiers, Manchester United, AG2R Citroen Team, KK Bayern Munchen...

Obiščite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu!

Več informacij na povezavi: www.laprimafit.com/
 

 

 

 

 

Najboljši ski & bike servis v mestu
TOM SKI SERVIS, Tomo Gorišek s.p.
Cesta II/26
3320 Velenje
Telefon: 03 897 74 36
             03 897 74 37
Mobitel: 041 576 109
             064 225 100
             051 619 898
E-mail: info@tom-skiservis.si
 
Delovni čas:
ZIMA 
od ponedeljka do petka od 09.00 do 12.00 (prevzem) in od 14.00 do 19.00 ure (prevzem, izdaja, izposoja) 
POLETJE
od ponedeljka do petka od 14.00 do 19.00 ure (po dogovoru). 

 

 

Vremenska napoved


20 let Tom Ski Servis